Amirul Ikhwan Zabedi

Amirul Ikhwan Zabedi
WELCOME TO DEKWAN EDISON INNOCENT EYES BLOG, I'M NEW HERE!

Monday, 26 December 2011

Program aku selepas pmr sendiri yang buat!, wohoooooo!, yupie! yupie!, yuppie!



 
8:18pm  10/10/11
Susun kertas kertas soalan dan buku PMR n jadikan nyer huruf ‘D’ & ‘E’ !!

~sebab~   

 tak tahu kenape, malam tuu aku buat, sebab memang aku xde kerja sangat sangat kot, hahahaha, orang baru habis PMR, susah slalu, hahaha!






 

12:30am  16/10/11
Bukak fb sampai pagi sebab gune broadband angah!, so, jadi lah kan?

~sebab~   

yelah, orang duduk kat kolej, mesti ade broadband kn?, aku yang xde broadband, mesti lah tak lepaskn peluang yang ade kn?, hahaha! 







 

11:26pm  21/10/11
Baling telur dan tepung sempena befday piqah!
 
~sebab~    

sebelum tuu memang kitaorang *Ila, Serul, Naim n Aku* dh berpakat pasal nie, sebab nyer, keesokkn tuu 22/10/11 befday Nur Syafiqah Binti Musa “heppy befday! ”













3:17pm   22/10/11
Buat beg sandang menggunakn seluar jeans!, seluar jeans aku yang lame punyer!

~sebab~   

nie memang aku xde kerja sangat2 lah nie, sebelum tuu, ade ade tengok rancangan Remaja di TV9, pasal buat beg sandang, so, aku cubalah buat, n OhMayKot!, beg yg aku buat nie, menjadi!, cantik tak?, hahaah!




 

10:26am 23/10/11
Koya a.k.a perasan ngan kamera Laily Ain di sekolah! kuing!, ,kuing!, kuing!

~sebab~   

time tuu budak2 yg baru merdeka nie cam bebas cket kat sekolah, tapi, tak boleh balik umah selagi jam belum pukul 1:30pm, jangan harap lah boleh balik, tuu sebab aku yg memang darurat nie, gune kamera Laily Ain, ambik gambar, bukan aku sorang2!, tetapi, aku n the geng!




06:30pm  24/10/11
Lepak lepak dengan mukhriz azammudin dan azif ashraf depan rumah mukhriz secara tidak langsung! 

~sebab~ 

 time tuu pukul 6:00pm aku pi jalan2 naek motor, dalam pukul 6:15pm tuu aku ternampak lah budak dua orang nie melepak, tapi, aku buat don’t know dulu, hahaha, yelah, belom abis jalan2 naek motor lagi kn?, lepas tuu bile dh boring naek motor nie aku pi rumah mukhriz, n then lepak2 sampai maghrib,,


08:08am   25/19/10
Bercakap seorang diri dalam dewan di rantau petronas, takde orange tuu  aku berani cakap sorang2 tuu,
~sebab~ 
janji melayu, yelah dalam jadual pukul 8:00am pagi dh start dh bengkel drama nie, tetapi, entah mengapa, pukul 9:00am bru start, dan kerana itulah budak2 yg sertai bengkel nie, ade yg pi ‘buang’ lah, mkn lah, tinggal lah aku sorang2, dn start harituu lah aku kenal dengan sorang minah yg kecik molek nie, namenyer Hatim!, bnyak cakap budak nie eh, ahahah!



06:15pm  25/10/11
Bermain dengan budak kecik, iaitu suami suami ku gangster!  Versi baru daripada isteri isteriku gangster!
With kakak and syikin, jadi budak kecik aku harinie!

~sebab~  

 satu jee ‘BOSAN’! lepas balik dri bengkel drama tuu, aku terus pergi kat tepi rumah aku tuu, terserempak lah ngan budak2 kecik + nakal + tak reti duduk diam nie, ahahah!, aku pown yg bosan yang tahap dewa nie, join lah skali, hahaha!






07:15pm  25/10/11
Duduk dalam bilik sampai lah bangun tidur, Aku letih lah, ahahah!

~sebab~ 

yelah, dahlah bangun awal sebab nak pi bengkel drama, pastu kebiasaanyer, aku tidur, nie tak, pi bermain ngan budak2, so, jadi lah, camnie, tidurrrrrr kerja aku,



01:45am  26/10/11
Makan tengah tengah malam, mungkin
awal awal pagi, belum pernah hayat aku
aku makan tengah malam, hari nie rase nak makan pulak, perut aku, bukan perut kau!, ahahah!

~sebab~ 
 
tiba2 tengah syok tidur, perut aku pown buat2 ‘manja’, ngader, lapar ar tuu!, haikkk puiihh!, yer yer, aku pown pi turun dan makan segala ape yg ada di dalam periuk dan jugak peti, hahahah!





10:36am  28/10/11
Mandi manda di gambang water park dengan
cara terpaksa ditemani oleh kak ma *kakak sepupu*,
yang penting, aku jumpa mek siti!, banyak syiiiooook!

~sebab~   

yelah, firstime pi kat gambang, x thu ape mainan kat sane, best ker, tuu pasal lah, aku boikot x nak pergi, tpi, yg best aku jumpe Mek Siti, alaahh, yg pengacara ‘I Follow’ tuu, hehehe,
 






03:45pm  29/10/11
Beli fixie!, mauahaahahahahahahahhahaahah!

~sebab~   

akhirnyer, yg aku nanti2 kn selama ini, yg aku idam2 kn selama ini, yg aku jelez2 kn selama ini, tercapai jugak akhir nyer, ahahaha!, entah mengapa, ayah aku beli fixie kat aku, wohoooooooooo!, ahahah!





08:45am  30/10/11
Tengok citer kartun!, jadi budak kecik
 sekali sekala!, bukan nyer slalu pown, hahaha!

~sebab~   

hari ahad kebiasaanyer aku sekolah, so, ade peluang nie, yg laen pergi sekolah, aku abis PMR duduk rumah aku, rembat lah tengok citer kartun2 nie semua, hahaha!, best!,






09:30pm   30/10/11
Keluar naik fixie denagn Ayacha Amir,
Adym Iz Zairy, Mohd Aliff Najmie,
Alif Rusydi Amran dan Hilmie Budak Nakal !!

~sebab~   

sebelum tuu aku ade tnye budak2 yg ade fixie nie, kalu nak keluar naik fixie, ajak lah aku, nak join gak, malam tuu kene ‘nganjing’ *kutuk* sebab fixie bau kedai beb!, ahahah!







12:30am  08/11/11---10’11/111
Online dua puluh empat jam non-stop!, hahahahaha!

~sebab~  

 perkara giler yg pernah aku buat, ahahah!, xde kerja ar nie, ahaha!






02:55pm  10/11/11
Pergi jamuan pengawas naik bus at Cherating Bay,dah lah aku nie fobia dengan bus!, hahahaha!

~sebab~   

jamuan terakhir sebelum abis nyer musin sekolah sesi 2011, so, aku join jee lah, masyaallah, aku yg takut ngan bus nie, naek lah, terketar2 dlm bus, sambil bus driver bawak bus dengan selambanyer, haikkk puiihh, 



06:32pm  16/11/11
Bincang perihal kucing at umah Ila  *Love Kionic* sambil tengok kucing Ila,
yang bernama Kiki yang comel gegiler!, with Cik Sa, Syikin, Kak Nurul n My Mom!

~sebab~  

 aku kn pencinta kucing, so, ade saje lah pertanyaan tuu dn ini, ngeh3x!








Conclusion is best jugak lah, walaupown boring kn, heheh tuu jee lah!, bye!, 


~~~~~~~DEKWAN TERSENYUM SUDAHHH! =D ~~~~~~~

Wednesday, 30 November 2011

kLip viDeO kOreA yAnG aKu miNat giLer!


ok ok,, aku memang minat giler dengan kumpulan suju 

nie,,, satu kumpulan lagi ialah kumpulan 2pm,, 

lagu hands up  jee lah, aku tak suke nyer, 

hahahaah!, tpi, kalu kumpulan suju

aku nak dikatekn minat belaka lagu die nie,, 

kat bawah , ade dua video klip, 


satu lagu hands up drpd kumpulan 2pm!, 

dan satu lagu lagi mr.simple drpd kumpulan suju,, 

enjoy!!!







i lOvE mY fRiEnD



friend is more spending and costly-looking,, 
when i saw your face, 

i can get calmness in joy and sorrowful,, 
we are together while we as a friend enough and more compatibility both of us, 
we already construct our friendship in this,   
we recognize , 
the beautiful is not the ruler of our 


friendship because we are the same person,, 
the beautiful is come in our heart with the cleanliness in our friendship,, 
we loved the same namely the God,, 
my friends so cute, handsome, pretty and naughty,, 
when we ate the first year in school,, t
hat's my friend is loyalty,, 
with at anytime we shared a lot things together,, 
fly fredom like a bird in the sky,, 
laugh  together and fee the same realize at any time,, 

i love my friend and the true is,, i miss u,,

GaMbArAn HaRi KiAmAt

Selepas Malaikat Israfil meniup sangkakala (bentuknya seperti tanduk besar) yang memekakkan telinga, seluruh makhluk mati kecuali I...zrail & beberapa malaikat yang lain. Selepas itu, Izrail pun mencabut nyawa... malaikat yang tinggal dan akhirnya nyawanya sendiri.


✐ Selepas semua makhluk mati, Tuhan pun berfirman mafhumnya “Kepunyaan siapakah kerajaan hari ini?” Tiada siapa yang menjawab. Lalu Dia sendiri menjawab dengan keagunganNya “Kepunyaan Allah Yang Maha Esa lagi Maha Perkasa.” Ini menunjukkan kebesaran & keagunganNya sebagai Tuhan yg Maha Kuasa lagi Maha Kekal Hidup, tidak mati.


✐ Selepas 40 tahun, Malaikat Israfil a.s. dihidupkan, seterusnya meniup sangkakala untuk kali ke-2, lantas seluruh makhluk hidup semula di atas bumi putih, berupa padang Mahsyar (umpama padang Arafah) yang rata tidak berbukit atau bulat seperti bumi.


✐ Sekelian manusia hidup melalui benih anak Adam yg disebut “Ajbuz Zanbi” yang berada di hujung tulang belakang mereka. Hiduplah manusia umpama anak pokok yang kembang membesar dari biji benih.


✐ Semua manusia dan jin dibangkitkan dalam keadaan telanjang dan hina. Mereka tidak rasa malu kerana pada ketika itu hati mereka sangat takut dan bimbang tentang nasib & masa depan yang akan mereka hadapi kelak.


✐ Lalu datanglah api yang berterbangan dengan bunyi seperti guruh yang menghalau manusia, jin dan binatang ke tempat perhimpunan besar. Bergeraklah mereka menggunakan tunggangan (bagi yang banyak amal), berjalan kaki (bagi yang kurang amalan) dan berjalan dengan muka (bagi yang banyak dosa). Ketika itu, ibu akan lupakan anak, suami akan lupakan isteri, setiap manusia sibuk memikirkan nasib mereka.


✐ Setelah semua makhluk dikumpulkan, matahari dan bulan dihapuskan cahayanya, lalu mereka tinggal dalam kegelapan tanpa cahaya. Berlakulah huru-hara yang amat dahsyat.


✐ Tiba-tiba langit yang tebal pecah dengan bunyi yang dahsyat, lalu turunlah malaikat sambil bertasbih kepada Allah SWT. Seluruh makhluk terkejut melihat saiz malaikat yang besar dan suaranya yang menakutkan.


✐ Kemudian matahari muncul semula dengan kepanasan yang berganda. Hingga dirasakan seakan-akan matahari berada sejengkal dari atas kepala mereka. Ulama berkata jika matahari naik di bumi seperti keadaannya naik dihari Kiamat nescaya seluruh bumi terbakar, bukit-bukau hancur dan sungai menjadi kering. Lalu mereka rasai kepanasan dan bermandikan peluh sehingga peluh mereka menjadi lautan. Timbul atau tenggelam mereka bergantung pada amalan masing-masing. Keadaan mereka berlanjutan sehingga 1000 tahun.


✐ Terdapat satu telaga kepunyaan Nabi Muhammad SAW bernama Al-Kausar yang mengandungi air yang hanya dapat diminum oleh orang mukmin sahaja. Orang bukan mukmin akan dihalau oleh malaikat yang menjaganya. Jika diminum airnya tidak akan haus selama-lamanya. Kolam ini berbentuk segi empat tepat sebesar satu bulan perjalanan. Bau air kolam ini lebih harum dari kasturi, warnanya lebih putih dari susu dan rasanya lebih sejuk dari embun. Ia mempunyai saluran yang mengalir dari syurga.


✐ Semua makhluk berada bawah cahaya matahari yang terik kecuali 7 golongan yang mendapat teduhan dari Arasy. Mereka ialah:
ⅰ- Pemimpin yang adil.
ⅱ- Orang muda yang taat kepada perintah Allah.
ⅲ- Lelaki yang terikat hatinya dengan masjid.
ⅳ- Dua orang yang bertemu kerana Allah dan berpisah kerana Allah.
ⅴ- Lelaki yang diajak oleh wanita berzina, tetapi dia menolak dengan berkata “sesungguhnya Aku takut pada Allah”.
ⅵ- Lelaki yg bersedekah dengan bersembunyi (tidak diketahui orang ramai).
ⅶ- Lelaki yang suka bersendirian mengingati Allah lalu mengalir air matanya kerana takutkan Allah.


✐ Oleh kerana tersangat lama menunggu di padang mahsyar, semua manusia tidak tahu berbuat apa melainkan mereka yang beriman, kemudian mereka terdengar suara “pergilah berjumpa dengan para Nabi”. Maka mereka pun pergi mencari para Nabi. Pertama sekali kumpulan manusia ini berjumpa dengan Nabi Adam tetapi usaha mereka gagal kerana Nabi Adam a.s menyatakan beliau juga ada melakukan kesalahan dengan Allah SWT. Maka kumpulan besar itu kemudiannya berjumpa Nabi Nuh a.s., Nabi Ibrahim a.s., Nabi Musa a.s., Nabi Isa a.s. (semuanya memberikan sebab seperti Nabi Adam a.s.) dan akhirnya mereka berjumpa Rasullullah SAW. Jarak masa antara satu nabi dengan yang lain adalah 1000 tahun perjalanan.


✐ Lalu berdoalah baginda Nabi Muhammad SAW ke hadrat Allah SWT. Lalu diperkenankan doa baginda.


✐ Selepas itu, terdengar bunyi pukulan gendang yang kuat hingga menakutkan hati semua makhluk kerana mereka sangka azab akan turun. Lalu terbelah langit, turunlah arasy Tuhan yang dipikul oleh 8 orang malaikat yang sangat besar (besarnya sejarak perjalanan 20 ribu tahun) sambil bertasbih dengan suara yang amat kuat sehingga ‘Arasy itu tiba dibumi.


✐ ‘Arasy ialah jisim nurani yang amat besar berbentuk kubah (bumbung bulat) yang mempunyai 4 batang tiang yang sentiasa dipikul oleh 4 orang malaikat yang besar dan gagah. Dalam bahasa mudah ia seumpama istana yang mempunyai seribu bilik yang menempatkan jutaan malaikat di dalamnya. Ia dilingkungi embun yang menghijab cahayanya yang sangat kuat.


✐ Kursi iaitu jisim nurani yang terletak di hadapan Arasy yang dipikul oleh 4 orang malaikat yang sangat besar. Saiz kursi lebih kecil dari ‘Arasy umpama cincin ditengah padang . Dalam bahasa mudah ia umpama singgahsana yang terletak dihadapan istana.


✐ Seluruh makhluk pun menundukkan kepala kerana takut. Lalu dimulakan timbangan amal. Ketika itu berterbanganlah kitab amalan masing-masing turun dari bawah Arasy menuju ke leher pemiliknya tanpa silap dan tergantunglah ia sehingga mereka dipanggil untuk dihisab. Kitab amalan ini telah ditulis oleh malaikat Hafazhah / Raqib & ‘Atid / Kiraman Katibin.


✐ Manusia beratur dalam saf mengikut Nabi dan pemimpin masing- masing. Orang kafir & munafik beratur bersama pemimpin mereka yang zalim. Setiap pengikut ada tanda mereka tersendiri untuk dibezakan.


✐ Umat yang pertama kali dihisab adalah umat Nabi Muhammad SAW, dan amalan yang pertama kali dihisab adalah solat. Sedangkan hukum yang pertama kali diputuskan adalah perkara pertumpahan darah.


✐ Apabila tiba giliran seseorang hendak dihisab amalannya, malaikat akan mencabut kitab mereka lalu diserahkan, lalu pemiliknya mengambil dengan tangan kanan bagi orang mukmin dan dengan tangan kiri jika orang bukan mukmin.


✐ Semua makhluk akan dihisab amalan mereka menggunakan satu Neraca Timbangan. Saiznya amat besar, mempunyai satu tiang yang mempunyai lidah dan 2 daun. Daun yang bercahaya untuk menimbang pahala dan yang gelap untuk menimbang dosa.


✐ Acara ini disaksikan oleh Nabi Muhammad SAW dan para imam 4 mazhab untuk menyaksikan pengikut masing-masing dihisab.


✐ Perkara pertama yang diminta ialah Islam. Jika dia bukan Islam, maka seluruh amalan baiknya tidak ditimbang bahkan amalan buruk tetap akan ditimbang.


✐ Ketika dihisab, mulut manusia akan dipateri, tangan akan berkata- kata, kaki akan menjadi saksi. Tiada dolak-dalih dan hujah tipuan. Semua akan di adili oleh Allah Ta’ala dengan Maha Bijaksana.


✐ Setelah amalan ditimbang, mahkamah Mahsyar dibuka kepada orang ramai untuk menuntut hak masing-masing dari makhluk yang sedang dibicara sehinggalah seluruh makhluk berpuas hati dan dibenarkannya menyeberangi titian sirat.


✐ Syafaat Nabi Muhammad SAW di akhirat :
ⅰ- Meringankan penderitaan makhluk di Padang Mahsyar dengan mempercepatkan hisab.
ⅱ- Memasukkan manusia ke dalam syurga tanpa hisab.
ⅲ- Mengeluarkan manusia yang mempunyai iman sebesar zarah dari neraka. (Semua syafaat ini tertakluk kepada keizinan Allah SWT.)


✐ Para nabi dan rasul serta golongan khawas juga diberikan izin oleh Tuhan untuk memberi syafaat kepada para pengikut mereka. Mereka ini berjumlah 70 000. Setiap seorang dari mereka akan mensyafaatkan 70 000 orang yang lain.


✐ Setelah berjaya dihisab, manusia akan mula berjalan menuju syurga melintasi jambatan sirat. Siratul Mustaqim ialah jambatan (titian) yang terbentang dibawahnya neraka. Lebar jambatan ini adalah seperti sehelai rambut yang dibelah tujuh dan ia lebih tajam dari mata pedang. Bagi orang mukmin ia akan dilebarkan dan dimudahkan menyeberanginya.


✐ Fudhail bin Iyadh berkata perjalanan di Sirat memakan masa 15000 tahun. 5000 tahun menaik, 5000 tahun mendatar dan 5000 tahun menurun. Ada makhluk yang melintasinya seperti kilat, seperti angin, menunggang binatang korban dan berjalan kaki. Ada yang tidak dapat melepasinya disebabkan api neraka sentiasa menarik kaki mereka, lalu mereka jatuh ke dalamnya.


✐ Para malaikat berdiri di kanan dan kiri sirat mengawasi setiap makhluk yang lalu. Setiap 1000 orang yang meniti sirat, hanya seorang sahaja yang Berjaya melepasinya. 999 orang akan terjatuh ke dalam neraka. Rujukan: Kitab Aqidatun Najin karangan Syeikh Zainal Abidin Muhammad Al- Fathani. Pustaka Nasional Singapura 2004.


☞ Jika sekiranya kalian ingin mengumpul saham akhirat, sampaikanlah ilmu ini kepada sahabat² yang lain. Sepertimana sabda Rasulullah SAW:
❝ Sampaikanlah pesananku walaupun satu ayat.
❞ Sesungguhnya apabila matinya seseorang anak Adam itu, hanya 3 perkara yang akan dibawanya bersama :
 ① Sedekah/amal jariahnya.
 ② Doa anak²nya yang soleh.
③ Ilmu yang bermanfaat yang disampaikannya kepada orang lain.


bagaimanakah kita akan dapat syafaat rasullullah saw jika kita belum menyintai baginda didunia?
semarakkanlah cinta kepada baginda didalam hati2 kita dengan memperbanyakkan solawat kepada baginda...
semoga nama2 kita disebut oleh baginda saw...amiiiin

kEkAsiHku mEmAnG cAntEkKkKkK!!!, TeRbAeeEEkkk!

weyh!, weyh!, korang nak dengar cerita tak!, aku ade awek beb!, hahahahahaah!, nak tahu ker?, nanti aku cerita kn,,, korang jelez tahap dewa pulak kan, haha!, ok,, korang tengok pic die dulu eh,,, kejap,,










lllllllll 20%






lllllllllllllllllllllllllll 40%






lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 75%







lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 99%




LOADING



aku mempersembah kan!



SELENA GOMEZ!

aku dah kate dah korang jelezzzz, hahahah, firstime aku tengok die,,, perggghhhhh!, lawa beb, cerita yang tajuknyer 'cinderella story' tuuu, dengan suara nya, cara die menari nyer, tuu yg buat aku tangkap leleh tuu,, hahaha!, tpi, selepas tuu, aku still wat don't know lagi, lama-tuu aku dengar lagu dia kat dalam radio,
makin lama makin lama, aku minat kat dia, sejak harituu *dua tahun lepas* aku simpan segala-gala gambar dia, yg sebelah kiri nie, pic yang aku suka sekali!, =X dengan rambutnya yang ikal, senyuman nyer, huwaaaaa!, best siot kalu die jadi kekasih aku!, belum pernah aku minat fanatik macam nie, minat cam biasa2 tuu, banyak lah, tapi dengar artis yang lain-lain lah,, hahaha!

satu lagi, aku suka dia dengan bermacam-macam jenis style rambut dia tuu hah,, nak tengok,, tengok pic yang kat bawah nie, enjoy!













hah!, kn aku dah cakap, banyak kan?, hahahaha!, ohhh sayang ku, bila agaknya kita boleh berjumpa!, miauuuu!, hahahah!, babai, nanti, laen kali, aku cerita pasal kekasihku di malaysia, selena nie kekasih di negara orang, hahahah!, bye!

bAcALAh eRtI sAyAnG sAhAbAt iAiTU\u miRuL kEpAdA iwAn

1 hari MIRUL dn IWAN sdg menaiki moto pade kalajuan 110km/j

IWAN: slow ar cket,, takut ar weyh,

MIRUL: xnak, xnak, best ape bawak laju,, cam kat litar sepang,, =)

IWAN: mne bestnye,, mnakutkn aku ade lah,,, cepat ar,,

MIRUL: ok, aku akan perlahan kn moto nie, tpi, sblum tuu,,, bgitau dulu yg kau syg kn aku, friendz,,

IWAN: tuu jee?,, wokey, wokey,,, fine fine,, I LOVE U FRIEND,,, ok,,, skunk, slow kn moto nie,,

MIRUL: hmmm, sekarang, give me a BIG HUG





MIRUL: satu lagi, tolong bukak kn helmet aku nie, pastu kau pakai taw!? aku rimas ar,,,

,,,esok, berita melaporkn sebuah kemalangan yg melibatkn seorang maut, manekala seorang lagi selamat, dipercayai berpunca drpd kegagalan fungsi brek,,

,,TAPI, kebenarannyer ialah MIRUL tadi dh sedar, yg brek moto die rosak mse tengah jln,, tpi, die x smpai hati nak bagitau KWN die,,,  die suh kwn die ckap 'SYG AWK', suh pelok die wat kali terakhir,,, n die suh pakai helmet tuu nak suh kwn die selamat,,,

tpi kenape?

sebab die tahu yg die pasti akan terkorban,, ='D

tAnPa kEkAsiHkU ~~~~

aku harap,, aku ngan teman istimewa aku,,, x seperti lagu kat bawah nie., yg dinyanyikn oleh agnes monica,,, nie pic die,,





''langit begitu gelap,
hujan x juga reda,,
ku harus menyaksikn,
cintaku terenggut x terselamatkn,

ingin ku ulang hari,
ingin ku perbaiki,
kau sangat ku butuhkn,
beraninya kau pergi,
dn x kembali,

dimna letak syurga itu,
biar ku gantikn,
tempat mu dgn ku,







adakah tangga syurga itu,

biar ku temukan utk besamamu,

kubiarkn senyum ku,
menari di udara,
biar semua tahu,
KEMATIAN x mengakhiri cinta,

apalah ertinya hidup tanpa kekasih,
percuma ku ada di sini,,''

,,aku x harap sangat2,, huhuhuuh,,,